Lejrcentret består af to lejrenheder:

  • Hovedlejren (bygningerne 2 – 3 - 4)  
  • Sidebygningen (bygning 1)

De to lejrenheder kan lejes sammen eller hver for sig
HvideKilde har gode udefaciliteter, bl.a. en stor legeplads,
boldbaner og en hyggelig bålplads.                                   
Der er gratis Internetnet adgang (WiFI) på hele lejren
bortset fra sovesalene
Adgangskode udleveres i forbindelse med leje af lejrcentret

 

Du er her

Hvis du ønsker at holde en lejr for en mindre gruppe, fx en skoleklasse, en cellegruppe, en studiegruppe eller en bibelkreds, en teenklub eller en juniorklub, så er sidebrygningen en mulighed. Bygningen kan også bruges sammen med hovedlejren, hvis der er brug for flere sovepladser.

Sidebygningen består af:

7 værelser med 4 senge (2 køjesenge) og eget bad og toilet. I alt er der 28 sovepladser i bygningen.

Tekøkken med 6 spisepladser. Køkkenet indeholder et husholdningskomfur, opvaskemaskine, køleskab, og fryser. Der er gryder og service til 6 personer

Opholdsrum på ca. 60m2, der kan deles i 2 separate rum med en foldedør. Det er borde og stole, så 50 personer kan sidde og spise sammen. Der er en projektor og et lærred, så det er muligt at bruge rummet til møde, konference og andet.

Opholdsrum på ca. 30 m2, med køkkenafsnit, som indeholder køleskab, fryser, husholdningskomfur, husholdningsopvaskemaskine og service til 40 personer

Opholdsrum på 30 m2 med dagligstuemøbler til ca. 25 personer

Man kan ikke regne med at kunne benytte legepladsen, da den vil høre med til hovedlejren, hvis denne er udlejet. Hvis hovedlejren ikke er udlejet, kan man benytte hele arealet. Der vil altid være mulighed for at benytte en græsplæne efter anvisning.