Deltagerne strømmer tilbage

I løbet af 2022 har mere end 500 forventningsfulde deltagere valfartet til HvideKilde, et lejrsted, der har noget på hjerte.

På kanten af Gribskov midt i Nordsjælland møder børn og teenagere hvert år på lejr på HvideKilde. Men I år har der været ekstra liv i den gamle kaserne. Over 500 deltagere har fyldt dagligstue, sovesale og boldbaner med lejrstemning.

“Der bliver hvert år lagt en kæmpe indsats fra vores frivillige ledere, så deltagerne kan få sjove og underholdende lejre fulde af gode budskaber og godt fællesskab. Og vi er vildt glade for, at vores dejlige lejrsted har kunnet samle så mange børn og unge i løbet af året,” fortæller Simon Bruun, formand for Lejrudvalget på HvideKilde.

Et sted med noget på hjerte

Det er ikke kun deltagerantallet, der vokser på HvideKilde. Lejrens indendørs og udendørs rammer udvikles løbende. I år har lejren fået sin egen disc golf-bane, og en ny dagligstue og overdækkede udearealer har i løbet af de sidste år gjort stor glæde for særligt påskens og efterårets lejre.

”På HvideKilde vil vi gerne skabe de bedst mulige rammer for fællesskaber, hvor der er plads til at have noget på hjerte. Vi vil være et sted, hvor Jesu kærlighed ikke kun prædikes men også mærkes,” fortæller Birger Sode-Larsen, formand for HvideKildes bestyrelse.

Både Birger og Simon håber at deltagervæksten fortsætter i 2023, og så er de begge dybt taknemmelige for det store frivillige arbejde, der bliver lagt, for at lejrstedet ferie efter ferie kan slå dørene på vid gab.